Eerste update vanuit Zambia

Zoals in ons vorige bericht al aangekondigd was de goedkeuring van Alice voldoende om onze tickets te kunnen boeken. Dit hebben we dus ook gedaan en inmiddels zijn we gisteren (24 Oktober) om 12.00 geland in Zambia en waren we rond 16.00 op de plaats van bestemming. Een paar hoogtepuntjes van de laatste weken in NL

Kinderchampagne

Ongeveer een week na de goedkeur van het visum van Alice kregen we ook het bericht dat Gerard zijn visum uiteindelijk toch was goedgekeurd. Dit was voor ons een mooie bevestiging van onze roeping en dat God boven alle bureaucratische processen staat en ons daadwerkelijk in Zambia wil hebben.

In dezelfde periode hebben we ook onze tickets geboekt.

Reden genoeg voor een glaasje (kinder) champagne!

 

Uitschrijven uit Nederland

Op 22 Oktober, een dag voor vertrek, hebben we ons dan officieel uitgeschreven uit Nederland. Hieronder een filmpje wat we gemaakt hebben over deze gebeurtenis.

Aankomst in Zambia

Op 23 Oktober, rond 23.00 hadden we voor het laatst voet (of eigenlijk vliegtuigwiel) op Europese bodem en vertrokken we vanaf de luchthaven bij Brussel richting Kigali (Rwanda) en vervolgens naar Lusaka in Zambia. Na een goede en voorspoedige vlucht kwamen we rond 12.00 op woensdag aan. Van daar uit was het nog ongeveer 3 uur rijden naar de OM basis in Kabwe. Hier zullen we de eerste paar weken in een guest house verblijven. Daarna zullen we verhuizen naar ons “eigen” huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *