SponsorKliks

Door middel van SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan ons werk, zonder dat het ook maar iets extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld om onze werkzaamheden voort te kunnen zetten.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar ons. En nogmaals, het kost niets extra!

Wilt u ons ook GRATIS sponsoren?
Dit kan door uw online aankopen te doen via onze SponsorKlikspagina. Een kleine moeite, maar levert ons wel direct inkomsten op.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening ten behoeve van onze werkzaamheden. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Sponsorkliks een commissie uit en profiteren wij hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch wijzelf weten wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Familie Van Asselt in Zambia dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Familie Van Asselt in Zambia op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11961